ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Davant l’Espanyol a tombar el malefici FIFA: València CF-RCE Espanyol

Per Blanquinegres · 14 Septembre, 2014

La Lliga torna a Mestalla amb ganes de, com va dir ahir Nuno, guanyar per agrair-li a Mestalla tot el que esta donant a l’equip.

 

Torna el futbol després de més d’una setmana d’absència. Una setmana que el València ha utilitzat per a carregar als que han continuat treballant a Paterna augmentant l’aspecte físic.

Després de les dos bones primeres jornades donava la sensació que esta parada per compromisos internacionals, frenarien la bona dinàmica blanquinegra. De fet, al València no se li dona gens be estes setmanes buides de futbol. Els últims 4 partits després de compromisos FIFA, el conjunt xe suma només un empat i tres derrotes i l’última victòria es del 2012 . Per a parar esta situació, i vistos les bones sensacions que envolten als de Mestalla, el rival per a traure el tres punts serà el Espanyol de Barcelona.

L’equip que Nuno té al cap, si no hi ha cap contratemps d’última hora, és el que ja va plantejar a la primera jornada de lliga al Sánchez Pizjuán. En aquell partit que va acabar en 1-1 el València va jugar amb; Alves, Barragán, Vezo, Otamendi, Gayà, Javi Fuego, Parejo, Andre Gomes, Piatti, Rodrigo Moreno i Alcacer.

Els visitants per a esta tercera jornada és el RCE Espanyol de Barcelona. El conjunt dirigit per Sergio González arriba en urgències malgrat que es trobem a les primeres jornades del campionat de Lliga. Els pericos només han pogut sumar un punt dels 6 possibles. Els nombres a estes primerenques jornades nos son definitòries i per això com ja va dir a roda premsa el tècnic xe, el València espera un Espanyol amb ganes de rebentar Mestalla amb l’esperit de seu entrenador. En quant als homes de Sergio, l’absència més important que podria patir és la del equatorià, ex del Llevant, Felipe Caicedo.

Estos son tots el ingredients per a que el conjunt blanquinegre puga traure els 3 punts i poder continuar amb les sensacions oblidades d’estar a les places més altes de la taula classificatòria.

Possibles alineacions:

València CF: Alves, Barragán, Vezo, Otamendi, Gayà, Javi Fuego, Parejo, Andre Gomes, Piatti, Rodrigo Moreno i Alcacer.

RCE Espanyol: Kiko Casilla; Javi López, Álvaro, Colotto, Víctor Álvarez; Montañés, Víctor Sánchez, Cañas, Salva Sevilla; Caicedo, Sergio García.