+  PRIMER EQUIP  

Davant la Copa: Rotacions o mantindre el bloc?

Per Blanquinegres · 03 Desembre, 2014

El pròxim dijous el VCF arranca el seu camí a la Copa de Sa Majestat el Rei. Primera parada, Vallecas.

 

El València CF entra de ple en la Copa del Rei. Per fi, els xics de Nuno tindran altra competició en la que poder distraure’s. Molt s’ha parlat al principi de campanya si este VCF tenia massa equip per a només 1 competició, fins al mes de desembre. Però amb l’arribada de l’últim mes de l’any, els blanquinegres ja es preparen per competir més d’un partit per setmana.

Anhelada és esta competició per als valencianistes. Hi han moltes esperances depositades al torneig del KO, per molts motius. Els xics de Nuno competeixen només a la Lliga sent més senzill competir i compaginar Lliga i Copa. Altre motiu que convida a somiar amb un bon paper del València a la Copa, és el quadre on ha quedat emparellat, on només es trobaria amb els 3 més temuts, Atlètic, Barça o Reial Madrid a una hipotètica final, això si, no cal oblidar-se d’equips com el primer rival, Rayo Vallecano, Sevilla o Athletic Club.

La participació a altra competició, podria derivar a rotacions dins de l’onze tipus de Nuno, com podria passar el proper dijous, però la obligació que existeix dins del vestidor blanquinegre per lluitar per un títol, amb un camí “senzill” podria derivar a que el tècnic travessarà per tocar el menys possible l’onze. Arriba un nou dilema per a Nuno a resoldre en 24 hores, activar les rotacions o continuar amb el bloc que fins el moment, tan bon rendiment ha donat, salvant les absències segures d’Otamendi i Parejo.