Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Data, hora i funcionament del sorteig de huitens de final de Copa del Rei

Per Alex Alfaro · 04 Gener, 2023

El València ja està en els huitens de final de la Copa del Rei i des d’este moment comença un mes on no hi haurà temps per a respirar. El mes de gener es coneixeran els semifinalistes de Copa del Rei i el València vol somiar amb estar en la primera eliminatòria a doble partit. Però per a això, la primera cita serà el sorteig de Copa del Rei que tindrà lloc dissabte que ve a la Ciutat del del futbol de Las Rozas.

Fins al moment, ja s’han disputat tres eliminatòries. L’última, la de setzens de final, en la qual han entrat en acció els quatre equips que disputaran la Supercopa d’Espanya. Després de la disputa de molts partits, ja es coneix la identitat de les plantilles que seran presents en els huitens de final, una de les fases més rellevants de la vigent edició de la Copa del Rei.

El sorteig dels huitens se celebrarà dissabte que ve 7 de gener a partir de les 13.00 i es podrà seguir a través de les xarxes socials de la federació i Blanquinegres.com. El sorteig no se celebra, com és habitual des de fa anys, el divendres a causa dels festius.

Les normes del sorteig

En primer lloc, s’ha de tindre en compte que les trobades corresponents a esta ronda es disputaran en format de partit únic. Només hi haurà una oportunitat perquè els equips que aconseguisquen accedir als huitens de final tinguen opcions d’estar en la següent fase. A més, cal esmentar que els partits, igual que en els altres duels es disputaran en l’estadi de la plantilla de menor categoria. Això es farà de manera general, menys en el cas que els estiguen estiguen en la mateixa Lliga. En este cas, serà el sorteig el que oferisca quin equip jugue de local i visitant. No hi ha cap distinció entre els equips que juguen supercopa i els que no. El València està en les mateixes condicions que la resta d’equips.

D’altra banda, cal destacar una de les situacions més rellevants que es poden donar en els partits: què passa si el xoc acaba en empat. Igual que en la resta dels partits, estos duels s’aniran a la pròrroga, un temps extra de 120 minuts que determine al guanyador. En el cas que s’haja complit este període, i no s’haja esclarit el resultat, s’acudirà al torn de penals. Este és el mètode definitiu perquè un equip passe a la següent ronda de la Copa del Rei, i l’últim. Els llançaments des dels 11 metres seran claus en aquest sentit.