Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  FITXATGES  

Dario Serra es marxa cedit al Go Ahead Eagles

Per Vicent Burguete · 28 Gener, 2023

Darío Serra, jugador format a l’acadèmia del València Club de Futbol, ja té nou destí: el Go Ahead Eagles, de la lliga belga.

El màxim golejador del juvenil ‘A’ en divisió d’honor durant la temporada passada, amb 12 gols, posa rumb cap a l’Eredivisie en forma de cessió amb opció a compra no obligatòria, segons ha avançat El Desmarque.

El jugador almerienc no ha comptat pràcticament per a Miguel Ángel Angulo durant la primera part de la temporada i tan soles ha acumulat un total de set minuts a 2a RFEF. En conseqüència, malgrat que ha pogut sumar més minuts a la Premier League International Cup, el davanter de 2003 s’ha vist a la tessitura de fer les maletes per poder créixer com a jugador.

Tornant al marc de l’operació, esta pot resultar prou interessant, ja que, a més de donar oportunitat a Darío Serra d’obtindre minuts enfront de la falta d’estos al València Mestalla, el club es guarda un dret de tanteig i el 50% dels drets del jugador en cas que el Go Ahead Eagles execute l’opció de compra no obligatòria a final de temporada.

D’esta forma, es tanca un cercle favorable per a totes les parts: el GAE incorpora a un jugador al mercat d’hivern, Darío Serra troba alternatives i el València Mestalla allibera una fitxa esperant que es puga tancar alguna operació durant estos últims dies de mercat per a reforçar la plantilla.