+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Danilo Barbosa nou jugador del VCF

Per Blanquinegres · 14 Juliol, 2015

L’estrela de la sub 20 brasilera, Danilo Barbosa ja estaba a València fa uns dies i ja havia passat la revisió mèdica per tal d’unir-se a l’entitat blanquinegra. El jugador representat per Mendes, arriba procedent de la Lliga Zon Sagres de Portugal en qualitat de cedit amb una opció de compra.

D’esta forma el que fora jugador del Sporting de Braga canvia d’aires cap al projecte Champions de Peter Lim. Este nom, va aparèixer vinculat al VCF al mateix temps que el vinculaven junt a altres grans europeus com Mònaco o Juventus de Torí, pel que fa que el conjunt de Mestalla haja guanyat esta partida a altres grans del continent.

El jugador ja estaria a la Capital del Túria, des de ahir, i ha sigut a primera hora del matí quan el Club ha emes el pertinent comunicat on feia oficial el fitxatge d’esta estrela emergent del futbol, de només 19 anys.DaniloBarbosa VCF

Tractant de conèixer més a fons a Danilo Barbosa, cal dir que la seua irrupció al món del futbol és relativament curta. Al Mundial sub 20 celebrat recentment, este jove brasiler va ser nomenat pilota de plata del torneig FIFA, on va caure a la Final davant Serbia. En les seues primeres paraules com a valencianista ha vogut mostrar-se “molt content per arribar a este gran club, per conèixer l’estadi és un moment per a mi de molta alegria enfrontar-me a este desafiament. El València és un equip amb molta història en la qual vull participar i vaig a donar-ho tot per esta camiseta

Per tant, Nuno aconsegueix un peça d’associació per al seu centre del camp junt a Parejo, Enzo Pérez i André Gomes. Una peça que des d’este mateix matí ja s’entrena amb la resta dels seus companys i que ho tornarà a fer esta vesprada a la sessió vespertina que Nuno ha preparat a porta oberta.