ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Daniel Wass s’entrena al marge i el club al.lega molèsties musculars

Per Miguel Castells · 03 Agost, 2021

La corda està més tensa que mai amb Daniel Wass. El danés no té al cap continuar al València, mentres que Bordalás sospira perquè el migcampista continue un any més al club blanquinegre. A l’entrenament de hui, segons el periodista Carles Alemany, Daniel Wass s’ha entrenat al marge i el club al.lega que ha sigut per molèsties musculars.

Cas Kondogbia

El seu cas comença a tindre similituds amb el de Geoffrey Kondogbia, qui també deixà d’entrenar per estes mateixes “molèsties” i finalment va eixir a l’Atlètic de Madrid, on va estar disponible des del dia 1 a les ordres del Cholo Simeone. Les dificultats que fica Meriton Holdings per a vendre a alguns jugadors provoca situacions com estes.

El Marsella de Longoria

En el cas del danés, el seu futur fa la impressió que no està molt lluny, concretament a França, on Pablo Longoria ha realitzat una oferta de 750.000 euros per fer-se amb els seus serveis. La temptativa agrada a Wass, però no al club, que considera que el jugador de 32 anys val molt més que ixa xifra.

La seua tornada als entrenaments no ha significat la tornada a la tranquil.litat a la Capital del Túria. Daniel Wass considera que la seua etapa a València ha finalitzat, mentres que Bordalás compta amb ell i Meriton Holdings no vol vendre’l per qualsevol preu. Pocs moviments, però molts rumors este estiu a València.