Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Daniel Wass no tanca la porta a abandonar el València

Per Miguel Castells · 29 Juny, 2021

Daniel Wass és un dels protagonistes a esta Eurocopa. Junt amb José Luis Gayà, és l’únic supervivent que queda a quarts de final de l’Eurocopa per part del conjunt blanquinegre, i a més a més, el danés és una peça clau al sistema. Actualment, és el lateral dret de la selecció i tan sols s’ha perdut un partit i va ser per malaltia.

Decisió familiar

A la roda de premsa anterior al partit davant la República Txeca, Wass ha confirmat que escoltarà totes les ofertes una vegada acabe l’Eurocopa, per tant cap la possibilitat que abandone el València. Segons ell, es tractarà d’una decisió familiar, ja que dependrà de si tots volen tornar a Dinamarca.

10 anys jugant fora del meu país són molts anys.

És una obvietat que Wass vol tornar a casa en algun moment de la seua carrera, i la seua edat (32 anys) convida a pensar que si no serà este estiu serà el següent. Per al València es tracta d’una baixa molt sensible. El danés ha sigut un dels jugadors més utilitzats pels tres entrenadors que ha tingut: Marcelino, Celades i Javi Gracia.

Un recanvi de garanties

A més a més, les dificultats del València per a firmar jugadors provoca que l’eixida siga més dolorosa encara. Este club en altre context no tindria grans dificultats per a trobar un recanvi de garanties, però actualment jugadors com Wass són or, i el València està molt prop de perdre’l, rumb a Dinamarca.