La millor informació del ValènciaCF en valencià

Daniel Wass no està a Paterna i firmarà hui amb l’Atlètic de Madrid
,

Daniel Wass no està a Paterna i firmarà hui amb l’Atlètic de Madrid

COMPARTIR

Tot fa indicar que el cas de Daniel Wass ha arribat al seu final. El club de la Capital del Túria va arribar ahir a un principi d’acord amb l’Atlètic de Madrid, amb el qual deixava marxar al migcampista danés a canvi d’una xifra propera als tres milions d’euros. A més d’açò, el València ha tancat el fitxatge d’Ilaix Moriba, el qual arribarà hui a València.

Daniel Wass no està a Paterna

Pel que respecta a Daniel Wass, el migcampista danés podria convertir-se en el dia de hui en nou futbolista de l’Atlètic de Madrid. El futbolista no s’ha presentat a la Ciutat Esportiva de Paterna. El València tornava hui al treball i el danés ha sigut una de les baixes més destacades. 

Wass passarà reconeixement amb l’Atlètic de Madrid 

A més, segons ha informat el periodista italià, Fabrizio Romano, Daniel Wass ha viatjat a Madrid per a passar la revisió mèdica corresponent i firmar el seu nou contracte amb el club madrileny. D’esta forma, Daniel Wass fitxarà per l’Atlètic de Madrid fins a juny de 2023. És un contracte curt, però s’ha de tindre en compte que el futbolista danés té trenta-tres anys.