ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Daniel Wass i Guedes entren en l’onze ideal de la Lliga Fantasy

Per Pablo Marquez · 04 Febrer, 2021

La victòria del València el passat dissabte davant l’Elx no va passar desapercebuda. L’equip de la Capital del Túria va imposar-se per 1-0 al club il·licità gràcies a un gol de Daniel Wass. L’assistència va ser del portugués Gonçalo Guedes.

Com cada setmana, la Lliga Fantasy del diari Marca elegeix al millor onze de la jornada. En esta ocasió, dos jugadors del València CF han aconseguit ser seleccionats entre els millors futbolistes de la jornada de la Lliga Santander.

L’autor de l’únic gol del València CF, Daniel Wass, va ser obtenir catorze punts per la seua gran actuació davant l’Elx. De fet, el migcampista danés va ser un dels futbolistes més destacats del partit, ja que va tindre moltes ocasions de gol. D’altra banda, després del toc d’atenció de Javi Gracia, Gonçalo Guedes va entrar en l’onze de la jornada. El futbolista portugués va donar l’assistència de gol en una gran jugada per la banda on va centrar a Daniel Wass.

La intenció de Javi Gracia és intentar recuperar al futbolista portugués, ja que és un dels jugadors amb més qualitat de la plantilla. L’entrenador navarrés espera poder comptar amb el millor Guedes. Per a aconseguir això, Javi Gracia vol que estiga compromés i dins de la dinàmica de l’equip.

Amb estes grans actuacions, el València ha tornat a sumar tres punts. El pròxim diumenge jugarà en San Mamés davant l’Athlètic Club de Bilbao. Amb una altra victòria, altres futbolistes de la plantilla també podrien entrar en l’onze ideal de la Lliga Fantasy, com ha sigut el cas de Wass i Guedes.

La puntuació de Daniel Wass i Gonçalo Guedes. Foto: València CF