ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Daniel Wass es reincorpora als entrenaments de l’equip

Per Blanquinegres · 02 Agost, 2021

Per fi ha arribat el dia. Daniel Wass completarà aquesta vesprada el seu primer entrenament amb el València CF des que acabara la temporada al mes de juny. L’internacional danés va arribar a València el dissabte, i ha estat entrenant en solitari a la Ciutat Esportiva de Paterna, tal com informa Superdeporte. Per tant, serà la primera vegada que el futbolista es veja les cares amb el seu nou entrenador, José Bordalás, el qual compta amb ell per la seua polivalència i sacrifici en el terreny de joc. El tècnic alacantí desitja que Wass siga clar i honest i, en cas que vulga marxar-se, que porte una oferta que satisfaça a totes les parts. No vol rebels en el seu vestuari.

El jugador vol marxar-se, però no ha tendit la seua mà al club

És evident que el danés veu amb molt bons ulls anar-se del València CF. Porta tot l’estiu declarant que vol tornar al seu país i que la decisió serà per temes familiars. D’altra banda, i contradient a les seues pròpies paraules, la seua única via d’eixida és França, perquè a Dinamarca ja sap que no té opcions de tornar.

No obstant això, crida l’atenció la postura de Wass amb el club de Mestalla. No ha contestat a l’oferta de renovació del València CF, ha tardat una setmana més a reincorporar-se amb el grup i, a més, tampoc li ha donat una oportunitat a Bordalás de poder convéncer-li. Una altra cosa és el que ara puga succeir, quan veja a un equip amb moltes més ganes de competir que l’any passat. El temps dirà, però aquests dies seran claus per a saber quina és la seua postura clara.

No porta ofertes dignes

El problema és que Wass no porta ofertes concordes al seu nivell. El València CF li valora en més de 5 milions d’euros, una quantitat de diners que mai rebrà per ell, almenys aquest estiu. Al danés li queda un any de contracte i té 32 anys, per la qual cosa l’Olympique de Marsella, únic equip realment interessat en ell, pensa que pot emportar-se al futbolista per molt menys. De fet, ja vam publicar ahir en Blanquinegres la seua oferta: 750.000 d’euros.

La pilota està en el costat del jugador: ha de decidir què fer amb el seu futur. Quedar-se i esgotar el seu contracte per a eixir lliure, quedar-se i acceptar la seua renovació o, finalment, convéncer a algun equip perquè aposte per ell. La postura del València CF en aquest mercat és molt diferent al de l’anterior: ací no es regala a ningú.