ACTUALITAT  

Dani Parejo: “Tinc 15 o 16 milions”

Per Blanquinegres · 16 Gener, 2020

El futbolista valencianista Dani Parejo va acudir ahir al programa La Resistencia on va poder contestar a moltes preguntes molt desconegudes per al món valencianista.

Dani Parejo va contar que el seu pare treballava però ara gràcies als contractes es dedica a “Viure la vida” i entre altres aficions fa teatre o jugar al golf.

“Jo sóc el Peter Lim d’este equip” va afirmar el jugador al regalar-li una camiseta del Ramboot, l’equip d’e-sports que ha format juntament amb Morata i Álex Abrines. Sobre com es va clavar en el club el jugador ha afirmat: “Som tres els “jeques” : Abrines, Morata i jo. Juguen al FIFA i algun d’estratègia. No sé, jo em dedique més a altres coses. Em van dir quan cal posar i “pa’lante”

El món dels videojocs és un món que li agrada a Dani però va afirmar que amb dos xiquets i tots els partits cada vegada juga menys. Abans jugava al Fifa però es va queixar als creadors del joc pel poc ritme que li han ficat: “Mira que jo sóc lent, però m’han posat 41 de ritme i això ho té el meu fill”

Dani Parejo també va dir el que va passar a la Supercopa: “L’altre dia vam jugar en Aràbia i abans de jugar van vore que estava amenaçada i vam dir anem a jugar i perdre prompte que ací hi ha poc que fer ja”

Va contestar a les clàssiques preguntes de La Resistencia

Respecte als diners, un dels jugadors millors pagats del València CF va afirmar: “Tinc ara mateix 15 o 16 milions” i respecte a les relacions sexuals va comentar: “En dos xiquets, molt de viatge…clave menys què un gos amb les potes trencades” per a després culminar “Mantinc relacions dos o tres vegades per setmana”