DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Dani Parejo: “Quan vaig pel carrer em diuen “Corre més, eres un gos””

Per Blanquinegres · 23 Septembre, 2016

Dani Parejo home important al partit de hui com a autor del gol de la victòria davant l’Alavés, ha parlat molt clar en els micròfons dels companys de El Partidazo de Cope. El segon capità valencianista ha trencat el seu silenci desprès de molt de temps i cadascuna de les seues paraules es poden convertir en un titular.

Parejo ha declarat que ho estat passant mal. ” He viscut sempre en este tema. Vaig amb la meua família pel carrer em diuen “Corre més, eres un gos”. He arribat a un punt en que em dona igual el que em diguen. Però se que eixos no són aficionats del VCF”.

En quan a posar en dubte la seua professionalitat al terreny de joc i la seua entrega al mateix, el de Coslada ha eixit en la seua pròpia defensa recordant les estadístiques. “Estan ahí, sóc dels que més corre cada partit”. “Ho he donat tot pel club, m’he partit la cara. Amb Nuno jo vaig donar la cara quan vam estar 13 partits sense guanyar. Tots em mataven a mi. Jo m’he partit la cara pel club i he estat en ma casa fotut i he arribat a plorar per la situació que vam viure”.

Sobre la seua eixida frustrada en estiu a volgut passar pagina. “Hui estic ací. Vaig a partir-me la cara pel club perquè m’ha donat molt. Vaig a donar-ho tot per l’afició fins l’últim dia que estiga ací”.

Per últim sobre la responsabilitat de ser l’autor de llançar la pena màxima als últims sospirs del partit, Dani Parejo ha reconegut que “si arribe a fallar el penal no isc de Mestalla. Jo sóc així i vaig a seguir així. M’agraden els reptes”.