+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dani Parejo del VCF fins 2020

Per Blanquinegres · 03 Juliol, 2015

A falta de noves incorporacions, noves cares, el VCF continua tancant les renovacions de la base que ha de rendir la pròxima temporada a les tres competicions que el Club blanquinegre ha de competir. Dani Parejo s’ha afegit a la llista de Barragán, Alcácer, Gaya, Nuno. El de Coslada ha donat el seu ‘Sí’ a l’entitat de Mestalla fins el 30 de juny del 2020.

Parejo2020

Les primeres reaccions sobre esta prolongació contractual han arribat des d’el mateix protagonista. El Capità valencianista ha confessat estar en “un dels dies més feliços de la meua vida. Era el que volia, tots ho sabien i sempre he confiat en poder tancar este acord, sempre he dit que no hi ha un altre club en el qual puga ser més feliç. Estic molt feliç i identificat en el valencianisme i només puc agrair al Club i l’afició la seua confiança”.

La Presidenta del Club Lay Hoon Chan també ha volgut demostrar la seua satisfacció per este acord de futur.

 

Daniel és un dels millors jugadors de la Lliga i ha mostrat novament el seu compromís amb el València. És un jugador excel·lent, això ho veuen tots els aficionats, mentre tots sempre estem esperant l’arribada de nous jugadors, és molt més important quan renovem als bons jugadors que ja tenim a la nostra plantilla. Estem molt feliços que Daniel mostre esta confiança en construir al costat de nosaltres aquest projecte.

Parejo, arribat al 2011, continua apostat al Blanquinegre. Este acord podria portar al jugador jugar a Mestalla fins a 9 temporades. En present, Dani, enguany ha explotat en la seua aportació a l’equip en matèria golejadora. 12 gols, màxim anotador del VCF en esta temporada i part important per poder abastar la plaça tan anhelada de Lliga de Campions.