+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Dani Parejo: “Ahir i hui és un dia especial per al València”

Per Blanquinegres · 26 Octubre, 2014

El mig campista de Coslada s’ha mostrat “content després d’una setmana difícil per una derrota dura. Contents per les diferents alternatives que tenim per a fer gol, hi ha voltes que el baló parat es una arma útil per obrir els partits”.

Respecte tota l’expectació del partit de hui, la presència de Peter Lim i la fi de la compravenda, Parejo ha dit sentir que “ahir i hui és un dia especial per al VCF, en un temps d’espera que ha sigut per a be. Ens a felicitat, esperem s’haja marxat content a casa”.

Dani Parejo ha tornar a pescar, i ja suma 3 gols en el seu compter personal. Estrany es vore al 10 blanquinegre caçar als serveis de cantó, però la raó es troba en que segons “el 2on entrenador diu que tinc bona intuïció  baló parat, però sobre tot content d’ajudar a sumar 3 punts”.

Finalment, amb la venda ja finalitzada el Club ja podrà començar a menejar-se a àmbit purs i durs de futbol, les renovacions. Per a Parejo, el tema no es prioritari i emplaça a més tard per tal de parlar d’eixe tema, “només vull jugar, eixe tema es cosa dels meus representants”.