PRIMER EQUIP  

Dani Parejo, de 4 a 6 setmanes fora

Per Blanquinegres · 30 Octubre, 2014

El ‘10’ del València haurà de parar les pròximes 4-6 setmanes per un trencament als isquios, després de confirmar-se a les probes que s’ha realitzat el jugador en de matí de hui.

El migcampista del València, Dani Parejo, haurà d’abandonar la dinàmica de grup per tal de recuperar-se de la microruptura als isquiotibials de la seua cama esquerra, que el mantindrà fora dels terrenys de joc, les pròximes 4-6 setmanes. Segons el Club la lessió produïda està catalogada com de grau II.

En el dia d’ahir, el de Coslada ja va absentar-se de l’entrenament. Les molèsties ja estaven presents i ha sigut hui quan, tant, servicis mèdics del Club com jugador han conegut l’abast real de la lesió.

Dani no és l’únic que ocupa la infermeria del Club. Lucas Orban també es troba arrossegant molèsties per un edema ossi al seu peu esquerre que podria derivar en una fissura al seu dit xicotet, agreujant el problema.  Per contra dos de les últimes absències al partit davant l’Elx, Carles Gil i Feghouli, ja es troben en perfecte condicions i integrades als entrenament de Nuno.