ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

CVC Partners no realitzarà la seua inversió sense el suport dels equips grans

Per Miguel Castells · 06 Agost, 2021

La bona notícia de la inversió de CVC Partners pot quedar-se en res. El fons britànic volia sumar 2.700 milions d’euros a la competició, però els equips amb més poder econòmic es mostren reticents a la seua entrada. La notícia d’ahir era que Barça i Madrid s’oposaven i s’ha sumat hui un altre equip: l’Athletic Club.

Es suma l’Athletic Club

En este context, segons Roberto Bayón, el fons CVC Partners descarta injectar els 2.700 milions d’euros a la competició sense el suport dels grans clubs espanyols. Una notícia mala per al València, que compta amb estos diners per a quadrar el seu pressupost i tractar de realitzar els fitxatges pertinents.

Els moviments del València

Sense la inversió de CVC és impossible que el club blanquinegre firme a Marcos André. El València ha arribat a un acord amb el jugador, però el Fair Play Financer és un problema a resoldre. El davanter està boig per firmar amb el València, però la situació econòmica de Meriton Holdings ho fa inviable.

El mateix passa amb Mauro Arambarri. La prioritat de Bordalás tan sols podria arribar amb una espenta a l’àmbit financer, però per a això és necessari que els clubs grans de La Lliga no s’oposen a este acord. Barça i Madrid i Athletic Club ja s’han oposat, i probablement hi haurà més.