ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Curro Torres parla de la possibilitat d’entrenar al València

Per Alex Alfaro · 31 Març, 2023

Curro Torres va compartir vestuari al València CF amb Baraja i Marchena en un dels millors moments esportius del Club. Gran coneixedor del que poden oferir els seus antics companys a l’equip, l’ara tècnic del FCI Levadia Tallinn (Estònia) ha parlat sobre la situació del València actual i la seua futur

Situació actual del València

És complicat. Crec que els partits des que estan Pipo i Marchena s’han competit bé, sobretot a casa que s’han tingut bons resultats. Fora de casa s’havien jugat bons partits excepte el dia de l’Atlètic de Madrid que, més enllà dels tres punts, va ser la imatge que es va donar. Ara el paró li ha vingut bé per a recuperar forces i gent. Serà molt llarg i cal afrontar els partits més imminents amb la màxima energia i concentració que es puga tindre per a anar de tres en tres. Ara ve un mes intens amb equips que estan ficats en la baralla.

Baraja i Marchena

Sí, jo crec que estan fent una bona faena. Li han donat una estabilitat a l’equip, fins al dia de l’Atlètic l’equip havia mostrat bones maneres. Sabent el que han de fer i a l’estil que han de jugar. Hi ha hagut moments amb resultats positius i negatius però crec que l’equip ha competit bé.

Tornar al València

El València és la meua casa, sempre ho ha sigut i així la considere. El futur mai se sap. Ara mateix estic a Estònia i estic bé, però lògicament el València sempre és la casa d’un i quan hi haja l’oportunitat i es necessite pues per descomptat.