+  ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES

CRÒNICA Youth League: Passeig militar del Juvenil davant el Gent (5-1)

Per Blanquinegres · 20 Octubre, 2015

El VCF Juvenil (sub19) va tornar a la senda de la victòria en la tercera jornada de la Youth League davant la seua afició. Els grup dirigit per Miguel Angel Angulo va desfer-se sense massa problemes al KAA Gent, belga per un contundent 5 a 1.

El Puchades tornava a obrir-se per a la disputa de la competició europea a nivell de categoria sub 19 del continent. Des de ben prompte els grup blanquinegre va mostrar-se directe i incisiu per tal de sumar els 3 punts. Eixa intensitat va quedar reflectit molt prompte al lluminós. Toni Martínez al 10’ ja trencava les hostilitats i avançava als blanquinegres. La primera part podria haver sigut una sagnia de gols si d’entre totes les que van tindre Fran Villalba, Toni, Rafa Mir o Javi Jiménez hagueren encertat. Qui si va acabar de trobar l’encert quasi al fi de la primera part va ser Rafa Mir, qui en el minut 42 ampliava renda fent el 2 a 0.

A la represa, el guió de la pel·lícula es mantenia intacte al de la primera meitat. El Gent només podia resignar-se davant l’ímpetu valencianista. Carlos Soler al 64’ rematava una gran acció que servia per posar el 3-0. Minuts abans, a baló parat, el mateix Soler podia haver sumat estavellant l’esfèric a la fusta. 3 minuts després del gol de Soler, al 67’, el conjunt visitant retallava diferències mitjançant el gol de cap de Walen.

Finalment, per refer-se d’eixa única errada que trencava la plàcida vesprada d’Antonio Sivera baix els pals, Álvaro Gómez primer i, minuts més tard, Rafa Mir, novament, ampliaven la renda arribant fins als 5 gols per col·locar al VCF com líder del grup H d’esta Youth League. Els d’Angulo lideren empatat a punts amb l’Olympique de Lió, després que el francesos hagen caigut a terres russes per 3-1. La pròxima prova continental del VCF sub 19 serà el 4 de novembre a terres belgues. Una cita que podria deixar tancat la classificació cap a la següent ronda dels blanquinegres.