+  ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES

CRÒNICA Youth League: El Juvenil supera el fred i al Zenit a la Youth League (0-1)

Per Blanquinegres · 24 Novembre, 2015

El Juvenil de Miguel Angel Angulo havia de matinar en el dia de hui per tal de disputar la 5à jornada de la Youth League. L’ambient gris i gèlid del ‘Xicotet Petrovsky’, nom que rep el camp anexe al Petrovsky, camp on jugarà hui el VCF, pareixia ser la primera de les batalles a superar.

Els blanquinegres han sigut capaços de superar al rival a l’equador de la 2a meitat de partit. Es produïa en una jugada embolicada entre Isma que centrava cap a cap de Toni Martínez però que al remat el baló era desviat per Shalimov que feia l’únic gol del partit, en pròpia porta. Era el minut 73 i el VCF ‘sub19’ estava segellant el seu bitllet directe cap a la següent ronda de forma matemàtica a falta d’una jornada dins la Youth League.

El Zenit per la seua part, va dominar més al conjunt blanquinegre durant tota la primera part. De fet, el grup d’Angulo sospirava amb l’arribada del descans i el 0-0 que es mantenia era un primer premi. Ja en la segona, el conjunt blanquinegre presentava millors sensacions al gelat camp rus, tot i que amb l’avantatge al marcador, Sivera va tindre que aparèixer per salvar el importantíssims 3 punts que quedaven en la butxaca valencianista després del xiulit del col·legiat.

Ara, dins de la competició, el VCF Juvenil té l’objectiu de complir el segon pas; acabar campió d’el grup, per tal d’evitar jugar una ronda play-off. De moment, el VCF s’apuja al primer lloc de la classificació amb 12 punts a falta del que faça l’OL esta vesprada al seu partit davant el KAA Gent i a l’última jornada davant, precisament, el rival ara per ara, l’Olympique de Lyon, un tot per el tot que serà al Puchades.