+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA Vila-real B 4-2 VCF Mestalla: Jugant com mai, perdent com sempre

Per Blanquinegres · 14 Novembre, 2015

El Mestalla sense Curro Torres a la banqueta, expulsat la setmana passada, iniciava el partit amb força tractant de sumar tres punt molt importants en un partit marcat com derbi de la Comunitat. El Vila-real B només era capaç d’aguantar el 0-0 per la poca efectivitat dels blanquinegres en la vesprada de hui. Al 22’, Fran Villalba va poder trencar la igualtat. Més tard al 24, abans d’arribar a l’equador de la primera meitat, Nacho Gil també buscava el gol, però finalment tot i la bona imatge, era el Vila-real qui s’avançava al lluminós del mini Estadi del Vila-real CF, gol de Carlos Martínez. Al 38’ el conjunt groguet tornava a colpejar i feia el 2 a 0 mitjançant Leo Suárez. Abans d’arribar al descans el Mestalla era capaç de retallar diferències. Caballo, el lateral esquerre valencianista connectava de falta directa un bon xut que es colava dins la xarxa grogueta. Abans de sentir el xiulit el Mestalla va tindre la possibilitat de fer taules al marcador però la jugada entre Nacho Gil i Fran Villalba va quedar en res.

L’inici de la represa es tenia l’esperança de poder continuar amb poder culminar amb gols el bon treball de la primera part, però als pocs segons de començar la segona meitat el Vila-real tenia la possibilitat d’obrir més bretxa al marcador des d’el punt de penal. Un castic, molt dubtós. Carlos Martínez des d’els 11 metres feia el 3-1 i el segon al seu compter personal. Tot i l’inici desafortunat, Nacho Gil tornava a reduir de penal. Al minut 53, el Mestalla tornava a posar-se a 1 gol de l’empat, 3-2. En este moment, el VCF Mestalla buscava amb insistència el gol. Tropi va estar apunt de poder fer l’empat però va ajustar massa al pal esquerre de la meta grogueta.

Finalment el Vila-real va fer el 4rt de la vesprada. Adrián Marín completava la ratxa golejadora dels locals. El Mestalla per la seua part, buscava altra volta més retallar però el temps va tirar-se damunt dels valencianistes i el gol va tornar-se en contra, novament, tot i que als últims minuts, amb Cedric al camp, va buscar la de l’esperança. A l’arribar al 90’, el Mestalla va certificar la derrota i per tant la 3a consecutiva, que el situen penúltim amb 11 punts a la classificació. Venen mal moments per al filial blanquinegre que tot i mostrar bon joc, no és capaç de transformar-lo en punts.