Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FEMENÍ  VCF FEMENÍ  

CRÒNICA: Victòria sofrida

Per Laura Alapont · 10 Febrer, 2021

La Jornada 20 prometia bon futbol a l’Antonio Puchades. Partit intens entre dos equips necessitats que acaba amb una victòria sofrida del VCF Femení sobre l’EDF Logroño, les valencianistes s’avançaren fins a tres vegades al lluminós per a aconseguir tres punts de molta fe.

Sorprenia José Bargues amb Noelia Gil a porteria en lloc d’Enith, tornava al centre de la defensa Cristina Cubedo i Kerlly Real, també partia d’inici l’argentina Flor Bonsegundo que protagonitzaria el gol que avançava al València al minut 25 amb un xut amb cama dreta que perforava la porteria de Pamela Tajonar.

Amb el marcador en contra despertaven les de Javier Moncayo buscant la igualada amb arribades regulars a àrea valencianista. El descans donava oxigen a les locals, però les riojanes intensificaven el ritme i aconseguien empatar al cap de pocs minuts de començar la segona meitat gràcies al gol d’Ida Guehai, la marfilenya rematava el centre de Letícia Méndez.

Patia el VCF Femení fins a l’entrada de Marta Carro que aconseguia l’estabilitat i la possessió per buscar tornar a avançar-se al marcador, la capitana tindria la seua oportunitat, però l’enviava al pal.

No es rendien les locals i aprofitaven els espais que deixava l’EDF Logroño. Capitanejava el contraatac Cándela Andujar que regalava a Bonsegundo perquè l’argentina centrara i la davantera holandesa Ellen Jansen tornara a veure porteria i sumara nou gols en lliga. No obstant això, el baló parat tornava a ser el pitjor malson valencianista i Rebecca Elloh tornava la igualtat al Puchades.

Continuava intens el València sabedor de la importància de sumar tres punts. Seria finalment Cándela Andújar, que amb un poc de fortuna marcava el tercer i definitiu gol del partit. Es retroben amb la victòria les de José Bargues que a l’Antonio Puchades no fallen una vegada més.