+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA VCF Mestalla: El Mestalla suma 1 punt davant l’Espanyol B (1-1)

Per Blanquinegres · 04 Octubre, 2015

Nova prova del Mestalla superada que acaba amb repartiment de punts. Els xics de Curro Torres es creuaven en el camí de l’Espanyol B, invicte al seu camp. L’emoció va estar als primers 45 minuts de partit. Ahí, tant Lluís López com Nacho Gil feien els gols del partit. La segona part no va comptar amb grans ocasions per a que els 3 punts foren blanquinegres.

L’inici de partit per als blanquinegres va ser fulgurant. En poc menys de 5 minuts, la davantera que presentava hui el Mestalla ja incomodava l’àrea d’Andrés, meta del conjunt ‘perico’. Els valencianistes eixien disposats a seguir amb la bona dinàmica de sumar, però arribats al minut 19, l’equip dirigit per Lluís Planagumà s’avançava mitjançant Lluís López, qui aprofitava una treta de cantó per avançar als seus. L’1 a 0 favorable als e blanquiblaus, va fer baixar uns punts la gran intensitat dels, hui, jugadors de taronja. Tot i el domini més estèril, al tram final de partit els del Túria van tornar a crear problemes als catalans. Eixa insistència, va vores premiada amb el penal assenyalat per el col·legiat. Entre Fran Villalba i Nacho Gil, es creava la pena màxima que el mateix Nacho Gil s’encarregava de finalitzar. Nacho no errava i amb justícia, el Mestalla recuperava el desavantatge molt prop del descans. Tot i que als últims minuts de la primera meitat el Mestalla va buscar fer el segon, els protagonistes van marxar cap als vestidors amb empat a un gol (1-1).

La segona part sense cap canvi als dos bàndols, va tornar a deixar-nos una bona eixida dels valencianistes. La idea era clara, buscar el gol des d’el primer minuts fins al 90. Tot i la claredat de l’objectiu, les idees anaven desapareixent del partit a mesura que el minuts s’esgotaven. També el cansament en homes com Fran Villalba, va ser clau, d’ahí que Curro Torres tirara mà d’homes gol com Iban Salvador o Carlos Soler. Finalment, el lluminós no va variar i tot va quedar en taules gràcies al gol de Nacho Gil. Dir que el Mestalla va poder disfrutar de vora 7 minuts amb superioritat, després de l’expulsió d’Aarón. Una setmana més, tot i ser superior en moltes fases del partit, els de Curro Torres tornaven a deixar-se 2 punts. Pròxima jornada al Puchades esperarà l’Hospitalet.