+  ACADÈMIA GLOVAL  VCF MESTALLA  

CRÒNICA VCF Mestall-Huracán: Empat ‘in extremis’ davant la mirada de Lim

Per Blanquinegres · 29 Agost, 2015

Amb la intenció de sumar la primera victòria del curs el Mestalla es presentava al Puchades. L’estadi de la Ciutat Esportiva del València CF acollia a la jornada 2 tot un derbi entre el Mestalla de Curro Torres i el Huracán València on els 3 punts per als blanquinegres ajudarien a fer bo l’empat abastat la jornada passada.

Durant els primers 45 minuts de joc, els de Curro Torres mostraven millors maneres davant l’Huracán València de Toni Seligrat. La línia orquestrada per Tropi, Carlos Soler i Nacho Gil oferien grans mostres de qualitat, mentres que el recentment aterrat, Cedrick donava el bot necessari a l’atac del filial valencianista en el dia del seu debut. De fet, l’ex de Mallorca, signava unes de les millors de la primera meitat estavellant la pilota al pal. El Mestalla no desanimava i als últims minuts de la primera part desbaratava una nova ocasió, esta volta als peus de Víctor Ruiz.

L’inici de la 2a part arrancava amb noticia a la graderia del Puchades. El màxim accionista del VCF, el Senyor Peter Lim acudia a la Ciutat Esportiva de Paterna per viure la segona part entre el filial valencianista i l’Huracán. Bona forma de demostrar el recolzament a tota l’estructura del VCF, des d’el primer equip fins a l’Acadèmia GloVal. D’alguna forma el magnat de Singapur vivia el seu primer derbi amb el conjunt de Curro Torres.

En el verd, el Mestalla continuava jugant en molta calma i mostrant caràcter per fer el primer gol de la vesprada. Però al 68’, els visitants aprofitaven un rebuig a una acció de pilota parada per fer estrenar el lluminós del Puchades. Álvaro des de la frontal foradava la meta defensada per Alex López.

Les coses empitjoraven al 77’ quan Iban Salvador s’auto expulsava amb una agressió sobre un rival i amb la pilota sense estar en joc. El Mestalla es va quedar més de 10 minuts amb un menys quan la cosa estava 0 a 1 a favor dels xics de Toni Seligrat. Però tot i els colps patits a la segona part, els de Curro Torres van traure la força de la reserva per rescatar un punt d’or. Will Zahibo es treia una autentica ‘sabatà’ des de 25 metres per netejar l’esquadra de la porteria de Paco i tornar la igualada al marcador del Puchades. El Mestalla acabava el partit amb empat davant l’atenta mirada del màxim accionista.