CRÒNICA: El València CF remunta a l’Sporting amb doblet de Mina i gol de Ferran per a passar a quarts

Per Blanquinegres · 16 Gener, 2019

El València CF estarà este divendres en el sorteig de quarts de final de la Copa del Rei després de remuntar i superar a l’Sporting de Gijón per 3-0 en la tornada d’octaus a Mestalla, en un partit en el qual Santi Mina es va convertir en el gran protagonista de la nit amb el seu espectacular doblet en deu minuts de la segona meitat i en el qual va destacar també Ferran, qui es va estrenar com a golejador blanc-i-negre en partit oficial.

Marcelino va tornar a comptar amb la segona unitat en esta competició amb el desig de continuar vius. En en la primera meitat el joc va estar equilibrat amb un Sporting que no es va tancar enrere, que va pressionar als locals en el centre del camp i que va tractar fins i tot d’augmentar el seu avantatge aconseguit fa una setmana en el seu estadi. Lod, en el minut 32, va tindre el gol, però el seu llançament se’n va anar desviat. Amb l’empat inicial van marxar als vestidors i amb 45 minuts per davant per a poder remuntar al conjunt asturià.

Després del descans Santi Mina va eixir per Rodrigo i en la seua primera acció va poder inaugurar el marcador, però Xai, des de la mateixa línia, va evitar el gol. Era ja una altra història. El València CF va eixir amb tot per la victòria i la buscava per totes dos bandes. I l’1-0 va arribar passada l’hora de joc després d’un gran centre de Wass, millor rematat de cap per Santi Mina. Una vegada més, l’olfacte del gallec va tornar a quedar reflectit sobre la gespa.

A partir d’ací l’equip de Marcelino va insistir en el seu objectiu de marcar el segon i evitar esglais d’última hora. Santi Mina va tranquil·litzar l’equip amb el 2-0, fent el segon gol també en el seu compte particular després d’una excel·lent passada de Ferran. El ‘22’ es va avançar al seu rival i li va donar una gran alegria a l’afició. Feia falta gol i el de Vigo es va reivindicar de nou. I també Ferran, qui va fer el tercer de la nit després de completar una molt bona segona meitat. El millor de la nit, sens dubte, l’encert rematador del bloc i la important classificació del València CF per als quarts de final de la Copa del Rei. Ara, a esperar el pròxim rival.