ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: Valencia Basket venç a Casademont Zaragoza al ritme de Romero i Gülich (71-59)

Per Josep Prats · 21 Novembre, 2021

València Basket bucava aferrar la segona plaça de la classificació davant un sempre competidor Casademont Zaragoza, equip que s’havia reforçat molt bé per a afrontar esta campanya il·lusionant.

Més d’un minut tardaren ambdós equips en obrir el marcador, però Gulich amb dos tirs lliures, va possar el 2-0 d’inici. Valencia Basket començava a encadenar jugades combinatives i amb un 2+1 de Laura Gil, l’entrenador visitant es va veure obligat a demanar temps mort. Les taronja agafaven la directa. No obstant, les aragoneses no perderen la cara al partit i sols perdien al final del primer quart de set punts (19-12).

Un 2+1 de Leti Romero al començament del segon quart va donar una renda de deu punts a les taronja, però esta jugada va ser contestada amb un triple de les visitants i una acció de Maria Bettencourt (22-17). En una jugada de finalització de Carrera, es va llastimar del genoll i no va poder continuar. Amb açò, Leti Romero seguia convertint els adicionals per a posar a les locals +12 a falta de tres minuts per al descans (37-25). El partit va anar al descans amb el marcador de 44-26.

Laura Gil va obrir l’anotació de la segona mitat per a col·locar el +20. No obstant, les aragoneses continuaven fent el seu joc sense perdre la cara al partit. A falta de quatre minuts per al final del quart, Rubén Burgos va demanar temps mort, ja que es col·locaren a quinze punts (52-37). El resultat al final del tercer quart era de 56-41.

L’últim quart va començar amb un intercanvi de cistelles, cosa que afavoria a les taronja. Encara que les visitants s’arribaren a col·locar a onze punts (58-47), fins i tot, baixaren d’eixa tanca dela deu punts. La bona dinàmica que agafaren les visitants va fer que el tècnic taronja demanara temps mort perquè estaven a sis punts a sis minuts per al final (58-52). Fins als últims instants, no es va decidir l’encontre, encara que a poc més d’un minut per a la fi, les taronja es posaren amb +11 (67-56). El marcador final va ser de 71-59.