Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: Valencia Basket passa per damunt d’Ulm (103-71)

Per Josep Prats · 05 Abril, 2022

Valencia Basket rebia a Ratiopharm Ulm en l’última jornada de la fase regular de l’Eurocup, partit que podria decidir en quina posició quedava el conjunt taronja per a afrontar les eliminatòries.

Els homes de Joan Peñarroya sabien el que es jugaven i eixiren a per totes, fent un parcial de 12-4 en els primers tres minuts. Des d’un primer moment, els taronja agafaren el comandament del partit i no deixaven que Ulm s’acostara en el marcador. Al final del primer quart, Valencia Basket guanya per 13 punts (29-16)

El segon quart va començar amb la mateixa tònica que el primer, els taronja no alçaven el peu de l’accelerador. La diferència en el marcador seguia sent còmoda (39-26). A més a més, a Ulm no li eixia res i això feia que la diferència en el joc fora encara més gran. Al descans, Valencia Basket portava molt encarrilat l’encontre (52-30)

Amb el començament del tercer quart se seguia igual. Es va obrir amb un triple d’Ulm, però Valencia Basket va combinar tres jugades consecutives per a posar el 59-33. Arribats a l’equador del tercer quart, el partit estava sentenciat i tot feia indicar que Valencia Basket seria segon de grup. Els taronja no baixaven el ritme i estaven passant per damunt dels alemanys a falta de deu minuts per a la fi (82-45)

Només començar l’últim quart, el +40 reflectava en el marcador de la Fonteta, cosa que feia temps que no es veia. En els minuts finals, Peñarroya donava oportunitat als menys habituals perquè demostraren el seu potencial. Fins i tot, va donar temps a que Bellver fera un triple i alçara a la Fonteta en peu. Amb esta victòria, Valencia Basket serà segon de grup per a afrontar les eliminatòries europees.