CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: Valencia Basket es classifica per a quarts després d’un partit seriós (98-80)

Per Josep Prats · 20 Abril, 2022

Valencia Basket havua de guanyar si volia estar en els quarts de final de l’Eurocup. Després de la derrota i eliminació de Joventut, els taronja ho tenien tot de cara per a arribar fins la final amb factor camp a favor.

No obstant, els alemanys començaren colpejant primer amb un parcial inicial de 2-9. Però els locals reaccionaren prompte i aconseguiren empatar a 12. Acte seguit, l’intercanvi de cistelles es feia present en la Fonteta, cosa que no afavoria als homes de Peñarroya. Al final dels primers deu minuts, el resultat era de 19-22

El segon quart va començar amb un triple de Puerto que empatava el partit, però el següent jugada, Dubi també feia una cistella des del 6,75 per a posar el 25-22. No obstant, Hamburg va aconseguir tornar a posar-se per davant després de diverses errades dels taronja en atac i en defensa. A poc més de cinc minuts per a la fi, el marcador era de 31-35 i Peñarroya va demanar temps mort. Això va fer el seu efecte i el resultat al descans era de 48-41.

A la repressa, el partit va començar molt trabat, però Jasiel amb un 2+1 va posar el +10 per als locals (51-41). A partir d’ahí, es mantenia la diferència en els següents minuts. El tercer quart va ser una monotonia en el marcador, ambdós equips feien la corda. En els últims tres minuts, els xics de Peñarroya apretaren un poc més l’accelerador i augmentaren la diferència (71-56). Al final del tercer quart, el resultat era de 73-58

Els últims deu minuts començaren amb una antiesportiva sobre Van Rossom. En eixa jugada, els taronja sols sumaren un punt. Valencia Basket no alçava el peu de l’accelerador i seguia liderant el partit amb màximes d’al voltant dels vint punts. Finalment, el marcador va ser de 98-80