+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA UE Olot-VCF Mestalla: L’Olot frena la dinàmica del Mestalla (2-0)

Per Blanquinegres · 18 Octubre, 2015

El VCF Mestalla s’enfrontava en la vesprada de hui al cuer de la taula classificatòria al grup tercer de la segona divisió, l’Olot. Els de Curro Torres, per tant, tenien davant de si la possibilitat de continuar amb la seua bona ratxa que es prolongava durant 3 setmanes sense conèixer la derrota. Finalment amb la fi i els 90 minuts esta possibilitat va quedar trencada després dels 2 gols dels catalans a la segona part.

Tot i el bon inici del Mestalla al Municipal d’Olot, als 10 minuts de partit el filial blanquinegre patia el seu primer dur colp a l’encontre al vore’s en inferioritat per l’expulsió per doble groga de Nacho Vidal. Afortunadament, el Mestalla continuava mostrant-se valent amb la pilota mentres que l’Olot esperava darrere tractant d’aprofitar una contra. Curro Torres, per recuperar l’equilibri al camp va fer entrar a Ayala per Fran Villalba. El descans va arribar amb el 0 a 0 inaugural i sense cap equip que marcarà la diferència en excés.

La segona part va iniciar-se amb la més clara per al Mestalla. Cedric va tindre al seus peus el gol que obrirà la llauna aprofitant una errada del quadre català al traure des d’el mateix centre del camp. Tot i el xut que Tropi va estar apunt de posar dins la xarxa defensada per Wilfred, porta de l’Olot, van ser els locals el que trencaren el marcador de 0-0. Al 64’, Diego avançava als seus fent l’1 a 0. Un resultat que podia haver canviat si primer Tropi i després Zahibo hagueren encertat. Finalment tot i el treball dels valencians en busca de la igualada, l’Olot va acabar rematant la feina fent el segon de la vesprada dels peus de Sana.