FEMENÍ  

CRÒNICA: Sense pegada

Per Laura Alapont · 21 Novembre, 2020

El VCF Femení frena les tres victòries consecutives del Sevilla FC i rasca un punt al Jesús Navas en un dels partits més grisos de la temporada.

José Bargues optava per donar entrada a Kerlly Real al lateral dret i a Salmi en lloc de Sandra Hernández, mentre que, Cristian Toro introduïa a Virgy per suplir la baixa de la lesionada Natalia Gaitán, a més de comptar amb Almudena i l’exvalencianista Zenatha Coleman.

Entraven millor les locals al partit creant abundant perill amb la verticalitat de Toni Payne que incomodava la defensa valencianista. El pas dels minuts equilibrava forces i el València entrava a poc a poc en joc, però es trobava massa imprecís a l’atac.

A la segona meitat les protagonistes serien Enith Salon i Noelia Ramos, esta ultima parant el penalti de Marta Carro. El Sevilla continuava sent el més certer a l’àrea rival i trobava porteria en dues ocasions, totes dos anul·lades per la col·legiada Arantza Gallastegui Pérez.

Així, el VCF Femení aconsegueix sumar un punt valuós en un partit marcat per la falta de pegada i efectivitat de les de José Bargues.