FEMENÍ  

CRÒNICA: Sense intensitat ni idees

Per Laura Alapont · 23 Febrer, 2020

A la Jornada 21 nou empat del València Femení, que acumula tretze jornades sense guanyar. Començava el partit amb domini valencianista i aproximacions timides a l’área amb predomini d’atac per banda dreta. El Rayo Vallecano no eixia de la seua área, així i tot, la més clara va estar en peus de Bulatovic amb un tir llunyà que no entrava per poc. Flor Bonsegundo a la fi de la primera part tendria un remat al pal. Un València voluntariós que no conseguia trobar a Mari Paz al àrea.


Eixia José Bargues amb Enith a porteria, línia defensiva amb Viola Calligaris i Berta Pujadas, laterals per a les habituals, Beristain a banda dreta i Bea Beltrán a esquerre. Natalia Gaitán com a pivot defensiu amb la creació de Sandra Hernández, que tornava a l’onze, i Carol Férez. Completant el 4-3-3 l’argentina Flor Bonsegundo i la jove Asun Martínez, en punta d’atac la gallega, Mari Paz Vilas.

Sense idees el conjunt dirigir per Bargues que a penes conseguia apropar-se a la porteria de Patri Larqué. Un centre del camp desaparegut amb pèrdues continues, la verticalitat tampoc va millorar amb l’entrada de Zenatha Coleman. Va millorar l’equip als instants finals amb dos aproximacions a l’àrea que va rematar Mari Paz i novament, parava Larqué. Vendaval final sense èxit que deixa tocat anímicament.