Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA// Parejo i els penals brinden a Mestalla la primera victòria

Per Josep Prats · 01 Septembre, 2019

El conjunt de Marcelino va saber reaccionar després d’una mala primera part convertint els dos llançaments de penal en gol.

Com ja ho va avisar Marcelino, el ritme del partit anava a ser baix. I no s’enganyava. Encara que va ser el Mallorca el primer que es va aproximar a l’àrea rival. I la primera del partit va ser per al conjunt insular que, després d’una gran intervenció de Cillessen, el seu davanter Budimir va enviar el baló al traveser. Amb eixa ocasió, començaven a aparèixer les primeres incomoditats a les graderies de Mestalla. Un altre baló al pal per part del Mallorca, esta vegada de Lago Júnior, tornava a posar els nervis a flor de pell en l’afició valencianista. Tot i això, anava a avançar-se el València. Coquelin va provocar el penal per a què Dani Parejo marcara des dels onze metres per a col·locar el 1-0 abans del descans.

Només eixir del descans, Ferran va poder fer el segon de la vesprada amb un tir creuat, al qual va respondre el porter insular per a enviar a córner. El València pareixia un altre equip respecte al de la primera mitat. Fins i tot, va ampliar diferències en el marcador gràcies a un altre penal per mans. Dani Parejo va fer el segon per al València i en el seu compte particular (2-0). Jugant amb el resultat a favor, el conjunt valencianista dominava el partit.

D’esta forma, el València CF suma la primera victòria de la temporada i alcança els 4 punts.