FEMENÍ  

CRÒNICA: No és suficient

Per Laura Alapont · 11 Novembre, 2020

Tenia un partit difícil el VCF Femení a la Ciutat Esportiva Luis del Sol, el conjunt de José Bargues visitava a un necessitat Real Betis que tenia l’obligació d’aconseguir una victòria a casa i així seria, l’increïble gol de Flor Bonsegundo no li val a les valencianistes per a aconseguir sumar a Sevilla.

José Bargues eixia amb un 4-4-2 que componia Enith Salon a porteria, lateral esquerre per a Esther Martin i dret per a Paula Guerrero, defensa formada per les habituals Berta Pujadas i Cristina Cubedo, doble pivot Carro-Torrodà escoltades per Salmi i Sandra Hernández i a l’atac Ellen Jansen i l’argentina Flor Bonsegundo.

Per la seua part, Pier Cherubino eixia amb l’onze de gala, Méline Gerard a porteria, al lateral esquerre la jove Paula Perea i al dret Nuria, Dorine i Ana González formant la rereguarda verdiblanca, amb un mig del camp de molts galons format per Laura González, Eva Llamas i la dupla de qualitat Ángela Sosa-Rosa Márquez, a l’atac Altuve i l’ex-valencianista Mari Paz Vilas.

Entrava el VCF Femení intens al partit amb una pressió alta que dificultava l’eixida de baló del Betis, minuts de tanteig que trencava Flor Bonsegundo amb un gol que arrancava des de el centre del camp trencant línies per a finalment aconseguir perforar la porteria defensada per Méline Gerard.

Es trobava còmode l’equip de José Bargues que buscava el segon amb insistència, quasi ho aconseguiria Ellen Jansen que rematava al pal l’assistència des de el segon pal de Salmi a centre de Flor Bonsegundo des de la banda dreta.

Despertava a la segona meitat el Betis necessitat de sumar, seria Rosa Márquez la més insistent a l’atac amb internades constants per banda esquerra, resistia molt bé la defensa valencianista, però finalment seria la central Dorine la que a baló parat empatava el partit.

José Bargues buscava fer reaccionar l’atac donant entrada a Candela Andújar i Asun Martínez per avivar el perill a la porteria de Méline, res més lluny de la realitat, seria Ángela Sosa qui cassava a l’àrea un baló i remuntava el partit per a les locals.

La insistència i lluita del VCF Femení no té premi a Sevilla en aquesta ocasió, segona derrota d’un equip que així i tot, segueix transmitent bones sensacions.