CRÒNIQUES

CRÒNICA // Millor estrena a Champions, impossible

Per Blanquinegres · 17 Septembre, 2019

El València CF ha guanyat per 1 a 0 al Chelsea FC gràcies al gol de Rodrigo Moreno. S’aconsegueix així la primera victòria en un camp on mai havia guanyat, Stamford Bridge.

El partit ha començat amb un clar domini londinenc que ha creat les primeres ocasions del partit gràcies a la seua superioritat aèria.

El moment clau del partit ha estat quan Francis Coquelin ha rebut primera targeta groga del partit després d’una jugada polèmica amb Mason Mount, qui pocs minuts després ha estat substituït per culpa d’una lesió.

A partir d’aquesta jugada, han aplegat els millors moments de l’equip valencianista, qui ha creat perill gràcies a les combinacions ràpides en el tercer quart de camp.

Només 15 minuts ha durat la superioritat blanc-i-negra. A partir del minut 35 de partit, el Chelsea FC ha tornat a imposar el seu domini i ha creat les ocasions més perilloses.

La jugada més destacada de la primera part ha estat una extraordinària parada de Cillesen al xut de l’extrem brasiler Willian.

Al tornar de vestuaris, Cillesen no ha tardat molt en tornar a lluir-se, ja que en el minut 62 ha tornat a intervindre de manera espectacular en una falta llançada per Marcos Alonso.

Una falta provocada sobre Gayà en el minut 74 ha originat el gol valencianista. Un llançament de falta llunyana de Parejo posava el baló perfecte perquè Rodrigo marcara el gol valencianista.

Al minut 83 ha aplegat el moment més del partit per al València. Després d’una treta de corner de Willian i la rematada de Tomori, l’àrbitre ha pitat penal després de revisar una mà de Wass al VAR. No obstant això, Ross Barkley, ha errat el penal i l’ha llençat per dalt de la porteria.

Així ha estat la sofrida victòria del València CF en un dels estadis més complicats d’Europa. Tres punts aconseguits que el col·loquen en la primera posició del Grup H, empatat a outs amb l’Ajax, que serà el pròxim rival del València CF a Mestalla.