La millor informació del ValènciaCF en valencià

CRÒNICA: L’equip no acomiada a Voro com es mereixia
,

CRÒNICA: L’equip no acomiada a Voro com es mereixia

COMPARTIR

728-90

L’última jornada de la temporada sempre és especial, i molt més quan el partit que es juga és un derbi. València i Vila-real s’enfrontaven a Mestalla en un partit fonamental per als groguets per tal de garantir la seua presència en Europa la temporada que ve. L’acomiadament de Voro era l’únic al·licient per a una afició valencianista que no ha gaudit de la millor temporada de l’equip.

Com era d’esperar, l’eixida al terreny de joc dels jugadors ha quedat en una segon espai, ja que el protagonista era l’entrenador valencianista que hui deixava el càrrec improvisat que va a gafar fa uns mesos. Mestalla es posava en peu per a rendir un merecut homenatge a l’heroi de la temporada blanquinegra.

Però la festa de l’acomiadament terminava prompte, quan, després d’una errada molt greu de Aderlan Santos, Soldado ficava un potent xut dins de la porteria local. El Vila-real s’avançava i deixava vore que no anava a ser un partit fàcil per al València. Tot i açò, l’actitud del València després del gol visitant era la correcta. Els de Voro atacaven continuament la porteria defensada, i molt be defensada, per Andrés Fernández fins a arribar al descans amb la victoria grogueta al marcador.

La segona part començava amb el Vila-real intentant augmentar la seua renta, però en una molt bona jugada de l’equip de Voro, Nani rematava un centre de Rodrigo i posava l’empat. El gol esperat a Mestalla canviava l’actitud de l’equip que s’adormia i veia com el Vila-real es tornava a posar per davant poc de temps després.

La resta de partit era un monòleg groguet amb tímides arribades valencianistes, que tractaven d’agrada a un estadi que ha terminat el partit amb una sonora xiulada per als jugadors. El València perdia en l’últim partit de una temporada per a oblidar. Tots els valencianistes havien somniat amb un acomiadament millor per a Voro, però una vegada més en aquesta temporada, el València no ha volgut, o no ha pogut, amb un Vila-real que ha aprofitat totes les seue ocasions.