La millor informació del ValènciaCF en valencià

CRÒNICA: L’Antonio Puchades continua sent inexpugnable
,

CRÒNICA: L’Antonio Puchades continua sent inexpugnable

COMPARTIR

El dissabte solejat a l’Antonio Puchades prometia bon futbol entre el VCF Femení i l’UDG Tenerife, les de Bargues rebien a un dels millors equips de Primera Iberdrola amb l’esperança de sumar.

Al minut cinc Julia Aguado avançava al València després d’una bona assistència de Candela Andújar que rebia un baló llarg de Noelia Gil. Tan sols un minut després Cristina Martin-Prieto tornava la igualtat a l’electrònic.

Partit igualat que prosseguia amb domini equitatiu d’ambdós equips que buscaven crear perill sense arriscar en defensa. Seria novament, al minut 21, Cristina Martin-Prieto la que marcava aprofitant l’assistència de Kayla Adamek. Lleuger domini de les de Francis Díaz que acabaven la primera meitat creant perill a porteria valencianista.

José Bargues introduïa pólvora a l’atac amb l’entrada d’Asun Martínez, Salmi i Carla Bautista que tornava a jugar després de tres mesos de lesió. L’UDG Tenerife posava les ocasions perilloses, mentre que, el València buscava discret l’empat, gesta que acabaria aconseguint sobre el cronòmetre al minut 90 amb una jugada associativa entre Carla Bautista i Asun Martinez que acabava culminant Ellen Jansen.

Empat a dos en un partit molt competitiu en què l’equip de José Bargues ha tornat a demostrar que com a local no regala res a cap equip, punt valuós per continuar a zona tranquil·la de la taula classificatòria.