ACTUALITAT  FEMENÍ  

CRÒNICA: La primera ja és ací! (1-0)

Per Alex Alfaro · 16 Octubre, 2021

La primera victòria de la temporada ja és ací. Amb molt de patiment i amb penalti fallat del Rayo en el 90 inclós. El València es situa amb 4 punts amb una injecció de moral increible.

La vida o la mort en el Puchades. El València femení arriba a la jornada 7 amb una única victòria i sabent que de hui no podia passar. Davant, un Rayo que igual que el València únicament comptava amb un sol punt. A més, aixina era la mentalitat de l’equip. Encara que els resultats no ho van reflectir, el nivell va anar augmentant amb el pas de les jornades i contra el Llevant es van meréixer una mica més.

Els primers minuts van succeir amb una grandíssima tensió i amb por de no encaixar cap gol per part de tots dos equips. Poques ocasions, molt de mitjà del camp i poques ocasions. La primera va ocorrer després d’un error defensiu del Rayo Vallecano, aprofitant-se Salmi que va enviar la pilota desviada.

El Rayo respondria amb múltiples ocasions. Millene la tenia en el 27 i Yanara insistia amb centres laterals.

El partit avançava i el València femení començava a guanyar protagonisme. Després d’alguna ocasió clara, Inna Salmi avançava al València. Bogeria absoluta en la graderia i felicitat. Just abans del descans l’equip aconseguia el més complicat: avançar-se.

Amb la confiança d’estar per damunt en el marcador, les d’Andrea Esteban serien les mestresses i senyores del partit. A destacar la doble ocasió d’Esther i Inna sense porter, que treia la defensa del Rayo en la pròpia línia de gol. Minuts després Candela va fregar el gol des de la frontal de l’àrea.

No obstant això, el femení continuava perdonant l’opció d’assegurar la victòria. Jugada meravellosa, amb tacó inclòs, en la qual Inna Salmi fallava en un u per a un.

Cada vegada menys temps, cada vegada més a prop la primera victòria i les fallades clamoroses no paraven d’arribar. Sense anar més lluny, *Jansen fallava sola en l’àrea.

I al final tant va el cànter a la font que s’acaba trencant. En el minut 90, el València va provocar un penal. El cor de tots els aficionats ches es parava. Però Enith Saló es va vestir de Superman i va parar un tret centrat.

Felicitat màxima. La primera victòria ja és ací. El València femení es col·loca amb 4 punts en la taula i la moral pels núvols.