FEMENÍ  Sin categoría  

CRÒNICA: Jansen decideix

Per Laura Alapont · 14 Novembre, 2020

El VCF Femení aconsegueix una nova victòria a casa enfront del Rayo Vallecano, el gol prematur d’Ellen Jansen dona els tres punts a les locals en un partit dominat de principi a fi. Les de Carlos Santiso intentaren en els instants finals rascar un punt de l’Antonio Puchades, però la fortalesa defensiva i l’encert d’Enith baix pals van fer que els tres punts es quedaren a casa.

Comptarien amb minuts Maria Jiménez i la debutant amb la camiseta valencianista, Shannon Woeller, ambdues molt segures a la rereguarda. Així mateix, José Bargues donava descans a la sorprenent golejadora, Cristina Cubedo, però, l’holandesa Ellen Jansen no faltava a la seua cita amb el gol rematant un baló a l’àrea que li havia servit Candela Andújar.

Després del gol apareixia un VCF Femení còmode que dominava sense crear massa perill, per la seua part, el Rayo Vallecano volia, però no podia, i no trobava la forma d’apropar-se a l’àrea valencianista. Seria als últims minuts quan apareixerien les més clares, Sheila García tendria la més perillosa amb un remat que detenia sense problemes Enith Salon.

Aixì, nova victòria per a l’equip de José Bargues que es col·loca amb 12 punts i torna a deixar la porteria a zero, bones sensacions d’un equip que cada vegada transmet millors vibracions.