FEMENÍ  

CRÒNICA: Festí de gols al Puchades

Per Laura Alapont · 07 Novembre, 2020

El VCF Femení aconsegueix la primera victòria a l’Antonio Puchades amb una plutja de gols enfront del Santa Teresa de Badajoz en el millor partit de la temporada per a l’equip dirigit per José Bargues que amb cinc gols suma tres punts amb molt de valor.

José Bargues eixia amb la novetat d’Enith a la porteria, Esther Martin substituia a Bea Beltrán al lateral esquerre i Salmi deixava a la banqueta a Sandra Hernández, la finlandesa tornava a la titularitat per a ser el motor de l’equip valencianista al centre del camp.

Entrava amb dificultat al partit l’equip valencianista que patia amb la pressió alta del Santa Teresa, però Cristina Cubedo i Berta Pujadas mantenien l’estabilitat defensiva intentant treure el baló jugat des de la rereguarda. A poc a poc imposaven el domini les locals amb molt bones combinacions, al minut tretze Salmi centrava des de l’esquerra i Cubedo, impecable a la defensa i determinant a l’atac, rematava al fons de la xarxa.

La dosis de confiança donava ales a un VCF Femení que es creixia amb el pas dels minuts, fins i tot amb la mala notícia de la retirada per lesió de Carla Bautista que donava entrada a una de les millors del partit, l’argentina Flor Bonsegundo que revolucionava l’atac. Cap a la fi de la primera meitat seria Marta Carro qui rematava la centrada de l’holandesa Ellen Jansen perquè les valencianistes augmentaren el seu avantatge per a la segona meitat.

Continuava el setge valencianista a la porteria de Yolanda Aguirre després dels primers 45 minuts, Flor Bonsegundo enviava al pal el penal provocat per Ellen Jansen, però pocs minuts després tindria oportunitat de redimir-se amb una bona jugada per banda dreta en la qual acabava assistint per a què Salmi marcarà a plaer apareixent en segona línia.

Amb tot a favor i un Santa Teresa totalment derrotat es destapava la qualitat de Candela Andújar que s’estrenava amb el VCF Femení amb un doblet de gols que completaven la golejada a l’Antonio Puchades. Pletòric l’equip de José Bargues torna a guanyar a casa més d’un any després i recobra l’efectivitat per seguir amb el bon moment pel que passa l’equip.