La millor informació del ValènciaCF en valencià

CRÒNICA: Fa falta un punta i moltes més coses (1-0)
,

CRÒNICA: Fa falta un punta i moltes més coses (1-0)

COMPARTIR

-->

Primera derrota en un partit oficial en l’era Gattuso. El València no va saber reposar-se a l’eixida d’Hugo Duro del terreny de joc i va anar de més a menys després d’una primera part molt correcta. La segona part va ser totalment de l’Athletic que no li va permetre al València tindre opcions.

Dia de festa a Bilbao i amb valencianistes des de primera hora del matí ja pels carrers per a tractar de veure hui en San Mamés la segona victòria dels de Gattuso en esta lliga 22/23. Amb més de 400 aficionats en la graderia visitant, l’italià no introduïa cap modificació en l’onze respecte a l’onze que va provar durant el dia d’ahir i que us comptem ací en *Blanquinegres.


Mamardashvili seria el primer heroi del partit després d’aconseguir traure una mà espectacular en un mà a mà de Berenguer en el minut 4 de la primera part. El georgià mantenia la igualtat en el marcador i feia un pas cap avant, encara que més tard seria un dels assenyalats injustament.

La mala notícia arribava per part d’Hugo Duro que es veia obligat a eixir de la gespa després d’un colp en el turmell. Maxi entrava en el seu lloc, i estaria completament desaparegut en els més de 70 minuts restants de partit.

En l’apartat ofensiu, la primera acció de perill va arribar per part de Castillejo, en una ocasió molt molt clara amb tota la porteria a plaer per a avançar al València.

No obstant això, la primera part va acabar amb un error de fins a quatre jugadors que li va costar el gol al València. Primer Soler perdent la pilota, i després de Paulista i Yunus al no poder cobrir el tret i la passada respectivament. Encara que l’error més visual va ser el de Mamardashvili, que va poder fer molt més

En la segona part, el València es va anar fent cada vegada més xicotet a nivell ofensiu. L’eixida d’Hugo Duro del terreny de joc va llastrar enormement i l’equip va perdre força a dalt enfront d’un Athletic que l’intentava amb la velocitat de jugadors com Nico Willliams. Yunus Musah tampoc va poder continuar en el partit després d’un colp fort que va obligar a Foulquier a entrar en el terreny de joc. 

 

Gattuso va tractar de modificar la dinàmica del partit introduïnt a Marcos André i modificant l’esquema passant al famós 4-4-2 que ell rebutja. No obstant, no li quedava altre remei per a poder ficar a dos davanters i no enviarli un missatge tan contundent a Maxi Gómez al trauler-lo del camp. 

En el minut 80, l’àrbitre li va anul·lar un gol en clar fora de joc a Nico Williams, però el València no va saber gestionar bé aqueixa bona notícia i no li va generar ni una sola ocasió amb perill a Unai Simón que va tindre un partit més aviat tranquil.

No obstant això, Marcos André va tindre la més clara del partit després d’un mà a mà contra Unai Simón en l’última jugada del partit. Marcos André va perdonar el gol i era l’empat del València després d’haver fet tot perfecte en aqueixa jugada.