ACTUALITAT  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA: Empat i gràcies (1-1)

Per Alex Alfaro · 13 Novembre, 2021

El València Mestalla rasca un empat (1-1) en un partit gens senzill. Els d’Angulo no van saber en cap moment agafar-li el ritme al partit

i el Silla va posar contra les cordes en molts moments al Mestalla. Un gol de Fran Pérez en els últims minuts va evitar la segona derrota consecutiva de la temporada.

Es presentava en Paterna un partit important per al València Mestalla després de la primera derrota de la temporada la setmana passada a Castelló contra La Roda. Fins ara, tot li havia anat d’allò més bé als d’Angulo i per això hui era un partit clau. Tornar a la senda de la victòria davant un rival necessitat de punts. El Silla era onzé en la taula amb únicament 11 punts, però això no volia dir que anava a ser un partit fàcil.

A més, es tractava d’un partit molt assenyalat en el calendari. Facu González tornava a l’onze titular després de més de 5 mesos apartat dels terrenys de joc. La resta de l’alineació era la conformada per Charly, David Ruíz, Gómez, Pedro Alemañ, Gozálbez, César Tárrega, Joseda, Diego López, Bashiru i Fran Pérez.

El xoc va arrancar amb una gran igualtat. El València Mestalla era qui portava el control de la bola amb un gran joc per bandes sobretot per part de Fran Pérez, no obstant això no aconseguia provar la porteria de Galvis. I en la primera ocasió d’ells va arribar el gol. Pilota per la banda esquerra en la que Carles Siscar s’atreveix a manar un míssil des de la frontal sense que puga fer Charly res. Al València Mestalla li tocava reaccionar després d’un pal tan fort.

La primera part va acabar amb diversos contraatacs per part del Silla. No obstant això, la realitat era clara: el València Mestalla no estava sent capaç de generar pràcticament res a nivell ofensiu.

Per a la segona part, Miguel Angel Angulo va decidir moure fitxa. Hugo González entrava per Bashiru buscant donar-li una mica més de verticalitat a l’equip. Els primers minuts no van tindre pràcticament cap novetat, però hi ha accions que canvien rumbs de partits. El Silla la tenia en el 58 per a fer el segon, però Charly apareixia amb una parada providencial a baix, on fa mal. Immediatament a esta jugada, el València Mestalla es plantava en camp contrari amb un contraatac elèctric que acabava sense molt d’èxit.

El Mestalla no aconseguia donar-li la volta a la poca creativitat ofensiva. A mitja hora per al final entraven en acció N’Dombasi i Javi Guerra.

I quan més lleig s’estava posant el partit, va aparéixer Fran Pérez per a empatar el partit. Gran dispar des de la vora de l’àrea per a fer esclatar de felicitat a l’Antonio Puchades en un final de partit que no pintava res bé.

En els ultims minuts el València no va tindre ninguna altra ocasió important i el partit va acabar en un partit complicat. Amb aquest resultat, el València abandona el llideratge malgrat tindre un partit menys i es situa com a tercer classificat.