CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA: El VCF Mestalla empata amb l’Hospitalet i la salvació es posa més difícil

Per Josep Prats · 25 Abril, 2021

El VCF Mestalla arribava a este partit amb l’obligació de guanyar per a seguir tenint opcions de poder salvar la categoria i no caure a la cinquena divisió del futbol nacional.

Joc molt neutral en els primers minuts del partit. Semblava que el conjunt valencianista volia agafar la dinàmica de l’encontre, ja que eren qui van crear les primeres arribades. A poc a poc, anaven despertant els visitants. Fins i tot, anotaren el primer gol per va ser inval·lidat per fora de joc. Passats els vint minuts de partit, Fran Navarro va aprofitar l’errada de la defensa i porter visitant per a avançar al VCF Mestalla en el marcador (1-0). Cinc minuts després, Canario anotava una pena màxima després del penal de Koba (1-1). En la recta final de la primera part, Pablo Gozálbez va fer una gran jugada individual, però el seu tir va ser rebutjat pel porter visitant, qui va salvar el 2-1.

Només començar la segona mitat, Fran Navarro rematava una centrada de David Ruiz, la qual es va desviar per poc de la porteria catalana. Pablo Gozálbez va intentar, altra vegada, buscar el 2-1, però el seu tir se’n va anar fora per poc. No obstant, Salvà va tindre el gol de l’Hospitalet després d’un remat de cap, el qual se’n va anar a prop del pal d’Unai. En les últims minuts de partit, el conjunt valencianista buscava el gol que donara la victòria. El partit es tornava boig, amb dos gols anul·lats als visitants, s’indignaven amb el trio arbitral.

En canvi, el marcador no es va menejar i el VCF Mestalla es quedarà amb 16 punts. L’objectiu de la salvació es queda també, més lluny.