CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA: El VCF Mestalla cau per la mínima davant l’Olot

Per Josep Prats · 10 Abril, 2021

Els homes d’Óscar Fernández rebien en l’Antonio Puchades a l’UE Olot després de vore’s superats la passada jornada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l’Espanyol B. L’objectiu de mantindre’s a la pròxima Segona RFEF estava cada vegada més lluny.

En els primers minuts de partit, el conjunt català va ser qui va portar la iniciativa del baló, controlant-lo en tot moment i creant jugades des de camp propi. Continuava l’Olot amb el domini de l’esféric, però sense arribar amb perill a la porteria de Bernad. Passaven els minuts en la primera mitat i cap dels dos equips aconseguia obtindre alguna ocasió clara. L’empat a zero seguia reflectant-se en el marcador. En els últims minuts del primer temps, Alain va engaltar una canonada des de fora de l’àrea, la qual va anar a parar al pal de Bernad.

La segona mitat va començar amb la mateixa tònica que la primera. L’Olot controlava l’esfèric en busca del gol. El ritme va augmentar en el primer quart d’hora de joc, en canvi, el marcador continuava sense menejar-se. Anaven passant els minuts i l’equip més decidit a l’atac eren els visitants, encara que la defensa seriosa del VCF Mestalla desbaratava qualsevol aproximació. A deu minuts per a la fi, Amagat rematava una centrada al segon pal per a batre a Bernad i col·locar el 0-1.

Amb esta derrota, el VCF Mestalla continuarà amb 15 punts i, cada vegada, tindrà més complicat aconseguiren la permanència per a la Segona RFEF.