CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA: El VCF Mestalla acomiada la primera fase amb derrota

Per Josep Prats · 21 Març, 2021

El VCF Mestalla afrontava el partit a “El Collao” ja en play-off de descens, segona fase de la Segona B per a intentar no baixar dos categories de cop.

Els homes d’Óscar Fernández començaren dominant l’esfèric, però als set minuts, Mourad aprofitava una errada de la defensa valencianista per a fer l’1-0. A partir d’ahí, la tònica era la mateixa, malgrat que el VCF Mestalla no aconseguira empatar.

Ja en la segona mitat, el conjunt valencianista va eixir buscant l’empat, però abans del quart d’hora, Raúl González va fer el segon per a l’Alcoyano (2-0). Arribaren els primers canvis d’Óscar, però la situació no es va revertir. A dotze minuts per a la fi, Jesús Vázquez retallava diferencies per al VCF Mestalla després d’un retruc en la defensa alcoiana (2-1).

Aleshores, el VCF començará la segona fase amb 15 punts, la qual se disputarà a partir del 4 d’abril.