CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: El València remunta i s’emporta el derbi al Ciutat de València

Per Josep Prats · 07 Desembre, 2019

El València CF visitava el Ciutat de València on tractaria d’aconseguir la victòria al fèu llevantinista després de sis anys sense guanyar a Orriols.

El partit va començar amb el Llevant fent-se el dominador del partit amb una primera ocasió als tres minuts després d’una centrada de Miramón a la qual no va arribar Roger. Als deu minuts, Roger avançava als granotes amb un tir ras fregant el pal, el qual va entrar a la porteria de Cillessen (1-0). Poc després, Parejo va cometre penal a Rochina i, altra vegada Roger, batia a Cillessen des dels onze metres per a possar el 2-0. A més, Celades es va veure obligat a fer la primera substitució per lesió. El porter holandés va sentir unes molèsties als isquios i va deixar lloc a Jaume. Ja en el temps afegit de la primera mitat, Roger, protagonista de la nit, es marcava en pròpia col·locant el 2-1 al marcador.

Ja amb la segona mitat en joc, Rochina probava sort des de lluny, però el seu llançament se’n va anar per dalt de la porteria de Jaume. Casi arribats a l’hora de partit, Gameiro cabotejava l’esfèric al fons de la porteria de Aitor després d’una gran centrada de Rodrigo (2-2). Dos minuts més tart, Gameiro marcava el seu segon gol per a culminar la remuntada valencianista (2-3). Integrats ja en l’últim quart d’hora, Eliseo era expulsat i el València jugaria el que restava de temps amb un jugador més. Poc va faltar perquè Rodrigo sentenciara el partit després d’una centrada de Ferran per terra i el remat de l’hispanobrasiler se’n va anar desviat molt a prop del pal d’Aitor. Eixe gol va arribar al minut huitanta set. Ferran es desmarcava en ruptura per a fer el 2-4 després d’una gran assistència de Rodrigo.

Amb esta victòria, el València quedarà a la setena posició de la taula classificatòria amb 26 punts.