CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: El València empata a tres amb polèmica en els minuts finals

Per Josep Prats · 25 Septembre, 2019

Començava el partit i en la primera jugada Jaime Mata va fer el 0-1 en el marcador després de ser el més llest a l’àrea valencianista. I per si era poc, als nou minuts de partit, Gameiro es lesionava. Encara que anaven guanyant, l’equip madrileny era el que més s’acostava a la porteria rival. El València no podia desfer-se de la pressió rival. La primera ocasió valencianista va arribar complit el minut 20 amb un remat de Coquelin que no va eixir molt lluny del marc de Soria. Arribats a la mitja hora de partit, Maxi Gómez feia l’empat després de conectar una tisora i enviar-la al fons de la porteria de Soria (1-1). Quatre minuts després, altra vegada Maxi Gómez, marcava per al València posant el 2-1 en el marcador. El València havia remuntat el partit en quatre minuts. I cinc minuts després, Kang In després d’un pase de la mort venint de Rodrigo, va fer el 3-1.

A l’inci de la segona mitat, el València era conscient de com estava el marcador i va eixir sense presses en la treta de baló i esperant l’errada dels rivals. L’ex-valencianista Maksimovic va tindre l’ocasió per a retallar diferències, però una gran parada de Jaume ho va evitar. Un minut després, Jason si que no perdonava i posava el 3-2 en el marcador. Tres minuts després, empatava Ángel amb una bona rematada on Jaume no va poder fer res (3-3). Els homes de Celades ho intentaven, però no podien i sense sort. Finalment, l’empat a tres reflexava en el marcador a la fi dels noranta minuts.