ACTUALITAT  CRÒNIQUES

CRÒNICA: El València CF remunta i guanya al Celta amb gol de Ferran i Rodrigo

Per Cristian Año · 19 Gener, 2019

El València CF visitava Balaídos per a enfrontar-se a un Celta en hores baixes que es situava tocant el descens. Cap dels conjunts passa per un bon moment i per a aconseguir traure algun punt havien de suar i lluitar al màxim.

La primera ocasió la tindria Coquelin en un llançament a les mans del porter des de fora de l’àrea. Ambdós equips ho intentaven però sense arribar a crear perill entre els tres pals. Rodrigo Moreno ho intentava també però el baló se n’anava alt. Carlos Soler tindria la més clara als 30 minuts, però Rubén Blanco ho evitava amb una bona estirada.

Neto evitaria el primer gol del Celta en un xut de Boufal a pocs metres d’ell enviant el baló a córner. En el mateix córner, Néstor Araujo enviava el baló al fons de la porteria per a fer el primer a 5 minuts del descans, avançant al conjunt gallec i posant als de Marcelino contra les cordes.

Ja en la segona meitat, el València CF buscava la remuntada atacant i dominant el partit, encara que el porter rival no tenia massa feina. Seria en el 71 quan Ferran Torres, qui acabava d’eixir, controlava un baló amb el pit i rematava al fons de la porteria per a empatar el partit. Garay tindria el segon en un remat de córner però el porter local tornava a lluir-se.

A cinc minuts del final, Gameiro deixava un baló a plaer a Rodrigo que superava sense complicacions a Rubén Blanco i posava l’1 a 2 en el marcador. El València CF tenia els 3 punts assegurats i aconseguia la quinta victòria de la temporada per a allunyar-se també del descens. Marcelino respirava i el valencianisme tornava a celebrar una victòria, en este cas a Balaídos, un estadi complicat.