CRÒNICA: El València CF ix escaldat 4-1 de San Siro davant l’Atalanta

Per Cristian Año · 19 Febrer, 2020

La Champions no és fàcil, i menys encara quan arribes al partit amb baixes importants com per exemple la de Rodrigo, Coquelin, Garay o Paulista entre altres. Així i tot, el València CF i els més de 2.300 aficionats desplaçats a Milà confiaven en endur-se un bon resultat i rematar l’eliminatòria a Mestalla.

Al minut 7 arribaria la més clara per als visitants. Pasalic es quedava completament sol davant Jaume en un contraatac, però el d’Almenara evitava, amb una gran mà, que el baló entrara dins. En el 16, esta vegada sí, Hateboer posaria l’1 a 0 rematant a plaer entre una defensa valencianista que sols feia que recular.

La més clara per als nostres arribaria a la mitja hora amb una triple oportunitat després de sacar ràpidament una falta prop de la porteria rival, però ni Ferran -al pal-, Guedes i Gayà aconseguien enviar-la al fons de la porteria. Els de Celades començaven a dominar i inclús Mangala, per centímetres, no rematava un gran baló de Guedes. El francés, per un instant, s’havia convertit en davanter en un dels contraatacs.

Així i tot, abans del descans, Ilicic encara tindria temps de fer el segon, altra vegada rodejat de valencianistes que no feien res per evitar un xut potent que es clavava per l’escaire de Jaume. Un contratemps per al València CF que tan sols tindria 45 minuts a San Siro per a intentar solucionar. Era moment de passar per vestidors i retocar unes quantes coses.

Només arrancar la segona meitat, semblava més prop el 3-0 que el 2-1. L’Atalanta jugava al que volia, i Freuler feia el 3-0 per a matar, encara més, als de Celades. I quan semblava que les coses no podien anar a pitjor, Maxi fallava un gol cantat després d’una errada del porter. Al València CF li costava alçar el cap i Hateboer ho aprofitava per a fer el quart gol. Costava de creure.

Cheryshev, en el primer baló que tocava, superava des de fora de l’àrea a Gollini, fent el 4-1 al marcador i retallant distàncies. Maxi, minuts després, tornava a tindre el gol en els peus, però tornava a fallar. El València CF buscava maquillar el marcador i deixar l’eliminatòria oberta per a Mestalla, però els minuts passaven i els jugadors començaven a desesperar-se. Superats els 90 minuts, el València CF eixia derrotat de San Siro per 4 gols a 1, un resultat complicat de revertir en 90 minuts que queden per davant.