Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

CRÒNIQUES

CRÒNICA: El València CF guanya al Krasnodar però tot es decidirà a Rússia (2-1)

Per Cristian Año · 07 Març, 2019

El Krasnodar visitava Mestalla per a disputar els octaus de final de la UEFA Europa League. El València, amb la final de la Copa del Rei a la butxaca, volia deixar encarrilada l’eliminatòria en casa abans de viatjar a Rússia per a disputar la tornada. Els de Marcelino també volen lluitar per a arribar lluny en esta competició.

El partit no arrancaria gens mal. Primer, Carlos Soler intentava superar a Safonov després de desfer-se del seu defensor amb un túnel, però el porter ho evitava. Minuts després, en el 12, Rodrigo muntava un contraatac que ell sol acabaria. El davanter, amb una jugada individual, es plantava en la frontal de l’àrea i llançava un míssil al fons de la xarxa per a posar l’1 a 0 al marcador. Però la cosa no acabava ahí, i és que en el 24, Lato deixava un baló a plaer per a l’hispa-brasiler en el cor de l’àrea menuda, i este no perdonava. Rodrigo posava el 2-0 i donava tranquil·litat a l’equip.

Gameiro tindria el tercer, però el francés, amb la porteria buida, enviava el baló al cos de Safonov. Mestalla no s’ho creia, ni Gameiro tampoc. Al descans, i amb bones sensacions, el València CF marxava a vestidors amb un resultat favorable però amb ganes de més.

El Krasnodar eixiria més motivat en la segona meitat, buscant la porteria de Neto. Mestalla recriminava als seus l’actitud, ja que era un equip amb molta menys ‘xispa’ que de la primera meitat. De fet, en el 62, Claesson anotava per als visitants. L’afició veia com l’equip havia abaixat els braços, però continuava animant sense parar. El partit no es podia escapar. Finalment, tot i acabar patint, el València CF aconseguia véncer al conjunt de Fomenko, però no aconseguia encarrilar l’eliminatòria. Tot es decidirà a Rússia, encara que el de Marcelino arriben amb un resultat favorable de 2-1.