ACTUALITAT  VCF MESTALLA

CRÒNICA: El Mestalla torna a desatascar el partit en la segona meitat (5-0)

Per Alex Alfaro · 08 Octubre, 2021

Després de l’aturada de la competició de la setmana passada, el València Mestalla afrontava la jornada amb l’objectiu de tornar a sumar de 3 en 3. Els d’Angulo havien sumat 3 victòries i 1 empat en el que portàvem de temporada, i buscaven recuperar el lideratge que ostentava l ‘Atzeneta després de disputar un partit més. El Benigànim en canvi únicament havia aconseguit rascar 4 punts en l’inici de la competició.

L’alineació proposada per Angulo sorprenia especialment per la titularitat de Jesús Vázquez. La resta de l’onze era el compost per Charly, Miki, Gómez, Hugo González, Pedro Alemañ, Gozálbez, Jose David, Bashiru, Fran Pérez i Rubo.

El València Mestalla volia buscar el primer gol ràpid, i així ho va demostrar el dispar d’Hugo Gonzálbez res més arrancar el partit. No obstant això, un paradó d’Enric ho va evitar.

La possessió continuava sent clara per al Mestalla. A excepció d’una targeta groga a Rubén Iranzo, el partit era impol·lut per al filial del València.

Les més clares eixirien de les botes d’Hugo i Bashiru. Primer Gonzálbez li pegava de falta amb rosca, però el porter treia el txut enverinat. També seria protagonista de la següent ocasió, però aquesta vegada per a donar-li una assistència en el segon pal a Bashiru que no aconseguia pegar-li bé a la pilota.

A partir d’ací va arribar el carrusel. Pedro guanyant línia de fons i Hugo de falta posaven en grans dificultats a Enric. No obstant això, el col·legiat Octavio Herranz assenyalava el final de la primera part, i tant València com Benigànim marxaven a vestuaris sense el premi del gol.

La segona part va començar amb l’entrada de César Tárrega. Les ocasions continuaven arribant però el “run, run” començava a aparèixer en el Puchades per la poca falta d’efectivitat.

La majoria d’ocasions arribaven des de la frontal de l’àrea, com una de Jesús Vázquez en el minut 60.

Però tot canviaria amb l’entrada de Diego López en el terreny de joc. Adri Gómez li entregava la pilota en safata de plata, i des de dins de l’àrea Diego López no fallava per a avançar al Mestalla. Felicitat màxima en la celebració, després d’aconseguir desembossar el marcador 60 minuts després.

I amb el primer, arribaria també el segon. Li caia la pilota a Hugo González dins de l’àrea qui no malgastava una oportunitat d’or.

Amb dos gols de renda, el Mestalla encarava molt més tranquil al final del partit. Angulo donava descans a l’equip amb l’entrada de Burlamaqui i l’eixida de Pedro Alemañ.

Però el Puchades aquesta temporada té un punt màgic en les segones parts. Totes les ocasions que s’havien marcat fora, van acabar entrant. 5 minuts després del segon, Alberto Marí enviava la pilota al fons de les malles després d’una distracció defensiva del Benigànim.

Però era una gran nit, i encara quedava temps per a dos més. Al minut 90 l’agafava emb espai Jesús, que amb una espectacular galopada li entregava el baló a Alberto Marí, que sol marcava el quart gol. I a la última del partit, un error del porter feia que Diego López rebentara la pilota a porta buida.

Al cap i a la fi, victòria 5-0 que fa que el Mestalla dorma líder de la competició amb una molt bona imatge.