Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FEMENÍ  

CRÒNICA: El FC Barcelona trau els colors al VCF Femení

Per Laura Alapont · 12 Desembre, 2020

El VCF Femení rep un dur correctiu per part del FC Barcelona que s’avançaria als instants inicials de partit i acabaria golejant 0-7 al conjunt dirigir per José Bargues. Començava mal el partit i acabava pitjor amb la lesió de Berta Pujadas en l’últim sospir de partit.

Eixia José Bargues amb Pujadas i Cubedo a la rereguarda, Bea Beltrán ocupant el lateral esquerre i l’equatoriana Kerlly Real al dret, al mig del camp la baixa sensible de la capitana Marta Carro donava entrada a Salmi, també tornava a l’onze Candela Andujar per mesurar-se al seu equip d’origen. 

D’altra banda Lluís Cortés donava entrada a un onze amb rotacions, amb la tornada a la titularitat de Caroline Graham Hansen que compartia atac amb Oshoala i Mariona, també tornava al centre del camp Aitana Bonmatí que acompanyava a la capitana Alexia Putellas i Patri Guijarro al motor de joc de les culés. 

L’inici de partit seria un preludi de què seria tot el partit, la mala eixia de baló del VCF Femení i el mal marcatge defensiu deixaven que Mariona avançara a les visitants quan encara no és complia un minut. La falta de certesa davant d’Enith evitava una golejada als primers instants de joc en un València que feia aigües a la defensa i que a penes eixia de la seua àrea. 

Mariona repetia al 27’ i anotava el segon per a les blaugranes, així començaria el vendaval culé que acaba amb una golejada 0-7 i molts errors a corregir en defensa. Mariona anotava finalment dos gols, hat-trick per a Oshoala i un per a Hansen i Torrejón. 

El VCF Femení, que perdia la cara al partit massa prompte, es troba amb la segona derrota per golejada de la temporada i l’evidencia d’una defensa que necessita millorar les imprecisions per tornar a puntuar.